Telefon: 011/ 318-93-95   Email: fitness@arenano1.co.rs  

Sportski klub Arena No 1 počeo je sa radom 2000. godine kao prvi paintball klub u zemlji. Tokom vremena SK Arena No 1 širi dijapazon sportskih aktivnosti i danas u svojoj ponudi ima:
paintball, laser tag, streličarstvo, veštačku stenu, avantura park, orijentiring, stoni tenis, fitnes, borilačke i plesne aktivnosti. Organizovanje sportskih rođendana i team building aktivnosti. Sale za izdavanje pogodne za razne sportove, plesove, seminare i slično.


Marta 2012. godine u shopping centru Kragujevac Plaza otvoren je zabavni park Arena Fun Factory na 1000 kvm (bowling, laser tag, avantura park, veštačka stena, paintball, streličarstvo, bilijar, arkadne igre, kafić-klub), idealan prostor za organizaciju Team Building-a, sportskih rođendana i drugih događaja.

Arena fitnes centar otvoren je 6.12.2004. godine i od tada postao je jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. Decenija iskustva i mnogobrojni korisnici naših usluga prava su preporuka.

Oprema

Savremena oprema, kvalifikovani instruktori, odlična ventilacija, sjajan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da vreme koje provedete u Arena fitnes centru bude vaš omiljeni deo dana.

Veliki prostor

Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, joga, korekcija i oblikovanje, aerobik, antistres program, wellness program, miks aerobik, tae bo...), masažu, saunu, đakuzi, elektrostimulaciju.

Osoblje

Naše stručno osoblje vrlo rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i savetovati Vas o pravilnoj ishrani. Takođe, izradićemo Vam individualni program vežbanja prilagođen vašim potrebama i željama kako biste postigli najbolje rezultate u najkraćem mogućem roku.

Relaksacija

Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta. Dođite i uverite se zašto smo jedan od najboljih fitnes klubova u gradu.

Besplatan trening

Vaš prvi trening je besplatan. Probni individualni trening se zakazuje na telefon: 011 318 93 95.

Radno vreme

Radno vreme fitnes centra:

  • radnim danima od 08:00h do 23:00h
  • vikendom od 08:00h do 21:00h