Telefon: 011/ 318-93-95   Email: fitness@arenano1.co.rs  

Arena fitnes centar je član SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association).

                          logo                           fisaf                       srfs

Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

 

Milos

 

Miloš Dimitrijević ~ sertifikovani FISAF/BAFA instruktor ~ Usmerava instruktore svih programa ka najnovijim svetskim trendovima na polju fitnesa i aerobika tako da su svi sadržaji koje Arena fitnes centar nudi uvek u korak sa najnovijim otkrićima i standardima FISAF-a.

 
 
dsfsdfsd 

Nebojša Jovanović ~ PUMP, Cardio kick ~ Licencirani Les Mills instruktor. odgovoran za kvalitet pružanja usluga svih trenera u Fitnes centru Arena. Pozitivan, harizmatičan, komunikativan... I uvek će vas motivisati da odradite trening najbolje što možete.

 

 

ljiljana

 

 

Ljiljana Trivković ~ KIO, Low workout, Workout, MS Pump, ABS Step ~ završila je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. Aerobnim programima vežbanja se bavi od 2009. godine. Vesela i komunikativna, dobar stručnjak i sjajan animator na treninzima.

 

jecasarcevic

 

Jelena Šarčević ~ Mix aerobic ~ završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja a sad je apsolvent Saobraćajnog fakulteta. Fitnesom se bavi 10 godina, a nosilac je crnog pojasa u Aikidou. Instruktor je i mnogih drugih grupnih programa - hi-low, tae bo, step aerobik itd. 

 

vuk1

 

Vuk Vukčević ~ individualni trener ~ fitnesom se bavi 8 godina, a 4 godine poslom individualnog trenera. Poseduje licence FISAF fitnes instruktor kao i FISAF personal trener. Uvek je spreman da vežbačima da kvalitetan savet o ishrani ili vežbanju.

 

boban

 

Slobodan Marčetić ~ individualni trener, Cardio Box ~ apsolvent je Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a fitnesom i individualnim treninzima se bavi oko 4 godine. Obučen je za specijalizovanu pripremu sportista. Trenirao je fudbal, karate i plivanje.

 

goca1

 

Gordana Pavlović ~ Power joga ~ Jogom se bavi 38 godina a preko 20 godina drži časove. Vežbala je kod Jasmine Puljo a potom nastavila kod Jovanke Kavaje. Od muzike voli starogradsku i zabavnu. Joga je pre svega zdravlje, sport i na kraju je lepota.

 

sneza

 

Snežana Trajkoski ~ Zumba ~ Sertifikovani je instruktor zumbe, kojom se bavi od 2009.godine. Diplomirani je ekonomista a poseduje iskustvo i u ostalim fitnes programima. Časove zumbe je držala u mnogim fitnes centrima, a od 2012. je deo tima Arene No 1.

 

marija-rankovic

Marija Ranković ~ Pump ~ Fitnesom se bavi od 2010. godine, kao fitness trener grupnih treninga. Aktivna je u sportu od malih nogu, a osim pumpa vodi pilates i step aerobic. PUMP je trening sa opterećenjem i stoga je idealan za sve one koji svom uobičajenom aerobnom treningu žele da dodaju i trening snage. Kombinacija sjajne muzike i neuobičajene koreografije motiviše vežbače do poslednjeg minuta treninga. PUMP je jedinstvena formula kojom ćete oblikovati figuru, izgubiti višak masnoće i ujedno ojačati telo, a samopouzdanje podići na viši nivo.

dragana

 

Dragana Ševo ~ Body definition ~ Operativni je trener u sportu za grupne treninge. Fitnesom se bavi 15 godina, a svoje znanje je usavršavala na brojnim edukacijama  i seminarima iz oblasti workout-a i pilatesa.