Telefon: 011/ 318-93-95   Email: fitness@arenano1.co.rs  

Nastali iz potrebe za druženjem i vežbanjem, ali zbog brzog zasićenja ljudi i različitih ukusa brzo su se razvijali i nastajali su novi oblici. U početku je to bilo obično vežbanje u grupi, kasnije su dodali muziku, pa krenuli da prate ritmove da bi danas postojalo preko 20 vrsta grupnih treninga i svi su popularni.

 

Yoga - sa Gocom

Hatha yoga predstavlja izvanredne fizičke vežbe koje angažuju svaku tačku na telu. Kroz poze koje uključuju ravnotežu, tehnike disanja i opuštanja, ostvaruje se pojačan protok energije čime se telo dovodi u optimalno fizičko stanje, um se smiruje, svest postaje jasna, misli povezane.

Power yoga je podvrsta hatha joge koja pojačava dubinu koncentracije i bolji energetski protok unutrašnjih procesa (fizioloških i intelektualnih), a finalizuje se kroz accu-yogu (aku-jogu) koja predstavlja vežbe disanja kombinovane sa tretmanom akupunkturnih tačaka čiji je cilj revitalizovanje organa dovedenih u (pred) patološko stanje usled smanjenog protoka energije

Pilates i Power Fitness- sa Jelenom

Pilates je revolucija u vežbanju duha i tela. Dizajniran za sve fitness nivoe, bez obzira na godine, iskustvo i pol. Osećaćete se snažnijim, postaćete gipki i svesni pravilnog držanja tela. Vežbajte uz prijatnu muziku, pobedite stres, bolove u leđima. Ojačajte stomak, leđa i bedra. Vežbe se izvode precizno, kroz disanje i ravnotežu. Ovo je sjajan način da izbalansirate vaš program vežbanja.

Korekcija & oblikovanje - sa Ljiljom

Program umerenog intenziteta i primeren mogućnostima vežbača. Sačinjen je od vežbi razgibavanja, vežbi oblikovanja i rastezanja mišića. Akcenat je na mišićima leđa, trbušnim i mišićima nogu. Upražnjavanjem ovog programa otklonićete bolove u telu, zadržaćete željenu vitalnost i vedar duh.

Cardio Box - sa Nebojšom

Jedan od najpopularnijih grupnih fitnes programa. Odlikuje ga visok intenzitet vežbanja i veoma zanimljiva koreografija. Namenjen je dinamičnim osobama koje vole akciju. Sačinjen je od elemenata iz borilačkih sportova (udarci nogama, rukama). Program pored podizanja nivoa fitnesa podiže i nivo samopouzdanja.

Workout - Sa Ljiljom

Program srednjeg intenziteta, u kome je aerobni deo treninga nešto jačeg intenziteta sa kombinacijom osnovnih koraka aerobika i vežbi snage, koje se izvode u predviđenom ritmu. Posle aerobnog dela slede vežbe jačanja nogu, stomaka i leđa u parteru, kao i istezanje.

Gluteus-stomak - Sa Ljiljom

Program koji je sastavljen od vežbi za jačanje i oblikovanje "kritičnih delova" - zadnjice i stomaka. Vežbe se izvode u parteru kao i u stojećem stavu, a veliki broj ponavljanja i raznovrsnost vežbi garantuju rezultat.  

Pump - Sa Marijom

Veoma popularan program, koji je namenjen definiciji tela. Povećanjem mišićne mase telo troši više kalorija, što svakako ubrzava metabolizam. Trening je sačinjen od velikog broja različitih vežbi i ponavljanja, a svaki vežbač prilagođava intenzitet i težinu u odnosu na svoje mogućnosti i potrebe. Vežbe koje se izvode angažuju sve grupe mišića, oblikuju i definišu celo telo pri čemu se razvija pravilno držanje i  tonus mišića.

Mix aerobic - Sa Jelenom

Predstavlja kombinaciju više stilova aerobika sa elementima hi-low, step, workout programa. U odnosu na te programe aerobni deo mix aerobika je malo slabijeg intenziteta ali sadrži vežbe oblikovanja i snage koje se izvode sa tegićima, motkama i loptama u parteru i stojećem stavu. Intenzitet vežbi svaki pojedinac prilagođava sebi.

Body definition - Sa Draganom

Program koji je namenjen definiciji mišića kroz vežbe oblikovanja i snage, niskog intenizeta. Izvode se različite vežbe koje angažuju sve grupe mišića sa dosta istezanja. Ovaj trening razvija pravilno držanje tela, dobru koordinaciju i pokretljivost.

Zumba - Sa Snežom

Plesom i zabavom dostignite odličnu fizičku formu i super izgled! Program je namenjen svim uzrastima i ne zahteva nikakvo predznanje iz oblasti plesa. Zategnite svoje telo plešući jednostavnu koreografiju kombinacije aerobika i plesova.