Telefon: 011/ 318-93-95   Email: fitness@arenano1.co.rs  

Trenirajte Aikido, Kik boks, Ninjucu, Ultimate fight (MMA), Moderan balet, Hip hop dance, Krav magu i još puno različitih veština i sportova u Areni No 1.

Vaše je samo da izaberete sport ii veštinu koja Vam najviše odgovara.

Krav maga

Krav maga je praktičan i taktičan metod borenja, koji obučava kako da se spreči, razreši i prevaziđe bilo koja vrsta nasilja i napada. Krav Maga obučava praktikanta u temama samoodbrane, samozaštite, borilačkim i borbenim veštinama, kao i veštinama zaštite drugih na jedinstven i svestran (iscrpan) način učenja.

"Krav maga global Serbia" - Dragan 065/3333056

MMA

Aleksandar 060/7237221

MMA ( Ultimate fight)

Treninzi kluba "Sekutor", zasnovani su na savremenim principima MMA borenja, gde se ne zapostavlja nijedan segment sistema, koji obuhvata udaračke, rvačke i BJJ-Grappling parterne tehnike. Sve ove tehnike su prilagođene MMA načinu borenja, tako da su modifikovane i u izvesnom smislu "drugačije" od tehnika u bazičnim sportovima.

MMA klub "Secutor" - Jovan 063/314552
Dragan 063/540404

Ninjutsu "Toro"

Ova borilačka veština se dugo razvija i danas je poznata pod organizacijom Bujinkan na čijem čelu je Dr. Masaki Hatcumi 34.-ti naslednik (Soke) 9 škola borenja. Sistem j

e prilagođen tako da svi mogu da treninaraju. Pogotovu je pogodno za nežniji pol, jer postoji specifična vrsta treninga - ženska samoodbrana. Nije potrebna specijalna fi

zicka predispozicija niti

bilo šta do dobrog srca i spremnosti da se konstantno napreduje na svakom aspektu.

aikido

Ninjucu klub "Toro" - Kristijan 064/2554432

Aikido

Osnova ove veštine je uspostavljanje harmonije bez upotrebe fizičke snage. Odnosno, u okviru nje se ne suprotstavlja zakonima prirode. Tu nema mesta takmičenju, vežba se bez osećaja pobede ili poraza. Uvek trenirate da usavršite sebe, čistog srca i uma, u harmoniji sa Vašim partnerom. Zato nije slučajno kada aikido nazivaju i borilačkom veštinom harmonije.

Aikido klub "Novi Beograd" - Zoran 0642083797

Aikido klub "Šintokukan" - Mladen 064/1358722

okinava-karate-arena

Okinava karate

Na ostrvu Okinava se tradicionalna veština karatea zadržala u izvornom obliku. Odlikuje se čvrstrnom, oštrinom i fleksibilnošću. Ovaj sistem spada u polu tvrdo-polumeke Karatedo

sisteme.

Karate klub "Shureimon dojo Srbija” - Dejan 064/1848223

Boks

Boks je borilački sport u kojem se protivnici slične telesne težine udaraju šakama na kojima su postavljene rukavice. Borba se odvija u ograđenom pravougaonom ringu, u 3 do 15 rundi od po tri minuta borbe. Cilj borbe je protivniku uputiti što više udaraca u delove tela iznad pojasa (glava, torzo) i pritom izbeći protivnikove udarce. Može se pobediti nokautom, tj. kada protivnik nakon što je bačen na tlo ne uspe da ustane u roku od deset sekundi, tehničkim nokautom, tj. kada jedan borac nema snage nastaviti borbu, ili se pak pobednik određuje odlukom sudija posle dogovorenog broja rundi. Zbog činjenice da u boksu nije dozvoljeno protivnika udarati dok je na podu, i da postoje stroga pravila u koji deo tela i na koji način se sme udarati protivnik, boks se često naziva i 'plemenitom veštinom'.

Boks klub "Arena No 1" - Vasa 063/369621

kikboks

Škola boksa - Dragan 064/1584318

Kik Boks

Kik boks je nastao u Americi sedamdesetih godina prošlog veka i za kratko vreme stekao je veliku popularnost. Nastao je sintezom ručne tehnike iz boksa i atraktivne nožne tehnike iz karatea i tekvondoa. Kik boks je vrlo brzo prešao okean i došao u Evropu. Skoro istovremeno počeo je da se trenira i na našim prostorima.

Kik boks klub "Akademac" - Milija 060/0868899

Zumba fitnes

Zumba Selena plakat

Zumba fitness pre svega podstiče dobro raspoloženje i povećava samopouzdanje, a pri tome možete izgubiti dosta kalorija i oblikovati svoje telo. Poboljšava kondiciju, koordinaciju i motoriku na zabavan i jedinstven način, a trening napuštate sa osmehom na licu uz želju da se ponovo vratite. Moto Zumba fitness programa je upravo zabava.

Zumba fitnes - Aleksandra 069/2290340

Studio plesa Hip hop dance

Danas je hip hop ples koji se bazira na više pravaca. Pored navednih sada su tu i HOUSING, KRUMING, THREADING, TUTTING, WAVING.... Hip hop je ples koji se uglavnom bazira na FREESTYLING-u, koji podrazumeva da se dosta pažnje posvećuje muzikalnosti...tj. ples treba da diktira ritam i da bude kreativan.

Studio plesa "RIS" - Nenad 069/3003378
Paja 064/2502356

Moderan ples za žene

Moderan ples ohrabruje plesače da koriste svoje emocije i raspoloženja kako bi kreirali sopstvene korake i nastup. Za moderne plesače nije neobično da izmisle nove korake za svoj nastup, umesto da koriste struktuirani kod tehnike, kao kod baleta. Druga karakteristika modernog plesa nasuprot baletu je namerno korišćenje gravitacije. Dok plesači klasičnog baleta teže da budu laki i vazdušasti na svojim nogama, moderni plesači često koriste njihovu telesnu težinu kako bi naglasili pokret.

Plesni klub "The color of dance" - Vesna 062/8399560

Kung fu Wing chun

wingchunWing Chun je nastao pre oko 300 godina u manastiru Šaolin. Razvila ga je žena, monahinja manastira Ng Mui, i zamišljen je da se tehnikom veštine pobedi mnogo jača sila protivnika. Odlikuje ga borba na bliskoj distanci i istovremenost odbrane i napada. Wing Chun Beograd Vam nudi da za jako kratko vreme ovladate tehnikama samoodbrane uz rad sa vrhunskim trenerom, jedinim čovekom na našim prostorima sa najvišim majstorskim rangom u Wing Chunu.

Kung fu klub "Wing chun kung fu Beograd" - Predrag 063/507072