Telefon: 011/ 318-93-95   Email: fitness@arenano1.co.rs  

Streličarstvo je beli sport, kao i tenis i golf, ali konceptualno potpuno drugačiji od većine sportova koje ste ikada probali. Fizičku aktivnost koja ne dolazi toliko do izražaja i nije imperativ, nadomešta visok stepen koncentracije i smirenosti koje je neophodno postići i održati da bi se postigao cilj - pogoditi metu odapetom strelom iz luka.

strelicarstvo-devojka

Upravo takvo spokojstvo, harmonija, koja se postiže sjedinjavanjem strelca i oružja, kada struna postane produžetak prsta, a poslednji izdisaj pred otpuštanje zašapuće kroz pera strele neprocenjiv je i jedino uporediv sa duhovnim opuštanjem kroz vežbe joge. Takmičarski duh, sa druge strane, koji se razvija tokom gađanja pogledom u metu strelca pored vas dovoljan je motiv da date sve od sebe(lični motiv!), a da savetima iz ličnog iskustva ohrabrite i pomognete kolegu i prijatelja (kolektivni motiv!). Utisci koje svako od luokonoša ponese sa strelišta, priče o neponovljivom iskustvu koja se prepričavaju dugo posle neprocenjiv su podsetnik da unutrašnji mir i spokoj itekako mogu da se vide i odraze na postupke i ponašanje pojedinca koji kao potpuna, smirena i promišljena ličnost može maksimalno da doprinese snazi poslovne zajednice čiji je deo.

Ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da nam pošaljete Vaše podatke i kontakt telefon na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.