loader image

Classes & Programs

Training

GRUPNI TRENINZI ZA ONE KOJI VOLE DRUŽENJE

Ako Vam fali motivacija da se pokrenete i počnete da trenirate, a volite druženje, onda su grupni treninzi pravi izbor za Vas. Uz instrukcije stručnog trenera postizaćete željene rezultate, a steći ćete i nova poznanstva. 

Grupni treninzi su nastali iz potrebe za druženjem i vežbanjem, ali zbog brzog zasićenja ljudi i različitih ukusa brzo su se razvijali i nastajali su novi oblici. U početku je to bilo obično vežbanje u grupi, kasnije su dodali muziku, pa krenuli da prate ritmove da bi danas postojalo preko 20 vrsta i svi grupni treninzi su popularni.

pilates

Pilates je revolucija u vežbanju duha i tela. Dizajniran za sve fitness nivoe, bez obzira na godine, iskustvo i pol. Osećaćete se snažnijim, postaćete gipki i svesni pravilnog držanja tela.

Vežbajte uz prijatnu muziku, pobedite stres, bolove u leđima. Ojačajte stomak, leđa i bedra. Vežbe se izvode precizno, kroz disanje i ravnotežu. Ovo je sjajan način da izbalansirate vaš program vežbanja.

korekcija i oblikovanje

Program korekcija i oblikovanje je umerenog intenziteta i primeren mogućnostima vežbača. Sačinjen je od vežbi razgibavanja, vežbi oblikovanja i rastezanja mišića. Akcenat je na mišićima leđa, trbušnim i mišićima nogu.

Upražnjavanjem ovog programa otklonićete bolove u telu, postići ćete bolje držanje tela, zadržaćete željenu vitalnost i vedar duh.

cardio box

Jedan od najpopularnijih grupnih fitnes programa. Odlikuje ga visok intenzitet vežbanja i namenjen je i muškarcima i ženama koje vole akciju.

Ovaj program je mix borilačkih veština i aerobnih vežbi.  Idealan je za skidanje masnih naslaga, dobijanje kondicije i oslobađanje od stresa. Na jednom treningu možete potrošiti i do 500 kalorija.

total body workout

Program srednjeg do jakog intenziteta. Namenjen je i muškarcima i ženama.

Kombinujući vežbe snage i izdržljivosti sa kondicionim vežbama, razvija se motorika, poboljšava se mišićni tonus i tope se masti.

Svaki trening je drugačiji što predstavlja veliki izazov jer nikad ne znate šta vas čeka.

metafit

Veoma popularan program, koji je namenjen definiciji tela.

Dinamičan i energičan, prilagodljiv od srednje jakog do jakog intenziteta. Pospešuje snagu, kondiciju, pokretljivost celog tela, ubrzava metabolizam.

Prioritet je tehnički pravilno izvođenje vežbi.

funkcionalni trening

Pravi funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer radi na svim bitnim faktorima: snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti. 

Radi se po principu CrossFit. Namenjen je svim uzrastima i polovima. Trening je izuzetno visokog intenziteta.

Moglo bi se reći da je iz svih sportova uzeo ono najučinkovitije i složio u jedan veoma raznolik koncept.

body definition

Ovo je program umerenog do srednjeg intenziteta, namenjen je početnicima i redovnim vežbačima.

Osnovu treninga čine vežbe snage i fleksibilnosti koje se izvode u serijama sa manjim brojem ponavljanja. Ovim načinom vežbanja aktiviraju se sve mišićne grupe, pri čemu se posebna pažnja posvećuje mičićima leđa i stomaka.

Aktiviranjem dubinskih mišića doprinosimo njihovom jačanju i istezanju u cilju otklanjanja bolova i prevenciji od povreda.