O nama - Fitnes Centar Novi Beograd Arena No1
loader image

od 2004.

naša priča

Fitnes centar i teretana Arena No1 otvoren je 6.12.2004. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih aerobik i fitnes centara u gradu. 

Član je SRFS-a (Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije), kao i FISAF/BAFA federacije za aerobik i fitnes (FISAF Federation of International Sports, Aerobics and Fitness, BAFA – Belgrade Aerobics and Fitness Association). Vaši instruktori su pažljivo odabrani i na njihovom usavršavanju i razvoju se stalno radi.

Naša misija je da članovi iz naše teretane izlaze spremniji, raspoloženiji, da jedva čekaju sledeći trening. Fizička aktivnost je od velikog značaja za zdravlje svakog čoveka i normalno funkcionisanje organizma.

U Arena No1 fitnes centru možete oblikovati svoje telo onako kako ste oduvek maštali. Nudimo Vam individualne, grupno-individualne i grupne treninge. Instruktori su uvek tu da Vam pomognu, da Vas posavetuju i olakšaju Vam vežbanje, kao i da isprave moguće greške.

NIJE SVE U VEŽBANJU, IMA NEŠTO I U DRUŽENJU.

Mi doprinosimo ne samo Vašem izgledu, već i kvalitetu života.

Ono po čemu se fitnes centar i teretana ArenaNo 1 razlikuje od ostalih je atmosfera koju razvijamo, jer želimo da se pre svega osećate prijatno kada dođete kod nas. 

Na ukupnom prostoru većem od 500 m2 svako će pronaći nešto za sebe – teretanu sa kardio programom, grupne sadržaje (pilates, cardio box, korekcija i oblikovanje, body definition, funkcionalni trening, metafit, total body workout). Nakon treninga možete se relaksirati u sauni, đakuziju ili uz masažu fizioterapeuta.

Dođite i uverite se zašto ljudi biraju baš nas!

Vaš prvi trening je besplatan. Probni individualni trening se zakazuje na telefon: 011/318-93-95.

Akcija „Čep za hendikep’’ ima za cilj prikupljanje plastičnih čepova kako bi se novcem od njihove reciklaže obezbedila nabavka invalidskih kolica i ortopedskih pomagala osobama sa invaliditetom. Fitness centar i teretana Arena No1 učestvuje u ovoj akciji, pa Vas molimo da ne bacate čepove već da ih ostavljate kod nas na recepciji. Nije teško biti human!

pravilnik fitnes centra arena

Svi članovi fitnes centra Arena u obavezi su da se pridržavaju dole navedenih pravila. 

U suprotnom, klub ima pravo na poništavanje članarine.  

1. Prilikom upisa obavezno je popuniti formular i dati na uvid ličnu kartu.

2. Radi sprečavanja zloupotrebe članskih kartica, članovi su dužni da je stalno nose sa sobom i pokazuju na recepciji.

3. Pravo korišćenja članske kartice ima samo onaj član na koga se kartica vodi.

4. Zabranjeno je vikati, koristiti psovke ili na bilo koji drugi način uznemiravati ostale članove fitnesa.

5. Članovi su obavezni da treniraju u čistim patikama i adekvatnoj sportskoj opremi (šorts, trenerka, helanke), kao i da prilikom treniranja koriste peškir. Ukoliko član ne ponese čiste patike, neće mu biti dozvoljeno treniranje.

6. Član snosi troškove ukoliko nešto namerno slomi ili pokvari.

7. Prilikom dolaska na trening, svaki član dobija na korišćenje ormarić. Tokom vežbanja ključić se ostavlja na recepciji. Nevraćen ili izgubljen ključić naplaćuje se 300 dinara.

8. Arena ne snosi odgovornost za lične stvari članova. Vredne stvari (novčanik, mobilni telefon…) ostavljajte u mini-sefovima na recepciji. Sefovi su pod nadzorom kamere.

9. Članovi su dužni da vrate sprave na svoje mesto nakon korišćenja.

10. Članovi su dužni da obrišu kardio sprave nakon korišćenja.

11. Molimo da o nemarnom korišćenju inventara u tereteani (nepotrebno bacanje tegova sa visine, naglo puštanje težine na spravama koje mogu oštetiti spravu i uznemiravati druge članove) obaveste trenera ili recepciju kako bismo sprečili uništavanje. Mi smo svi ovde da vežbamo i da se družimo.

12. Vežbanje u teretani članovi obavljaju na sopstvenu odgovornost i Arena ne odgovara za zdravstveno stanje članova.

13. Osobama mlađim od 18 godina neophodno je prisustvo roditelja prilikom učlanjenja.

14. Članska kartica važi mesec dana. Neiskorišćene termine nemoguće je prebacivati u naredni mesec.

15. Svaki član ima pravo da zamrzne člansku karticu dva puta u toku godine (u slučaju bolesti, putovanja…) i u tom slučaju ostaje na istom statusu na kojem je bio pre zamrzavanja (npr. iskoristio je 3 termina od uplaćenih 8).