loader image

Teretana u bloku 63

Kako odabrati najbolju teretanu u bloku 63 – 5 saveta iskusnih vežbača

Tražite najbolju teretanu u bloku 63? Pred vama je preveliki izbor, ali ne znate kako da se odlučite? Želite da trenirate sa profesionalnim trenerima u prijatnoj atmosferi? Vi ulažete vaš novac, vreme i energiju i zato želite da budete sigurni da ste napravli pravi izbor. Mi ćemo vam otkriti na koje stvari treba da obratite pažnju kada birate najbolju teretanu u bloku 63.

Cena teretane

Ovo je očigledno najvažniji faktor za većinu ljudi. Mnogi ne mogu sebi da priušte skupu i luksuznu teretanu. Ali imajte na umu da cena nije odraz kvaliteta. Profesionalnost trenera određuje kvalitet teretane. Obratite pažnju na to koliko su stručni ljudi koji treba da rade sa vama i koliko su spremni da vam pomognu u odabiru pravog treninga za vas.

Higijena

Ovo možda u početku ne zvuči toliko bitno, ali kada se nađete u teretani i počnete da trenirate, ako higijena nije na zavidnom nivou biće vam neprijatno da tu vežbate.

Radno vreme

Svako ima različito vreme koje mu odgovara za vežbanje. Neki vole da vežbaju ujutru i da se napune energijom za ostatak dana, dok su drugi preko dana zauzeti i više vole da vežbaju kasno uveče.

Zbog toga je izuzetno važno koje je radno vreme teretane, kako radnim danima, tako i vikendom.

Grupni treninzi

Mnogi se ne osećaju lagodno kada treba da rade 1 na 1 sa trenerom ili jednostavno ne znaju dovoljno o trenitanju da bi to radili sami.

Ukoliko vam fali motivacija i volite druženje, onda su grupni treninzi ono na šta treba da obratite pažnju. Pogledajte koji treninzi su u ponudi, kao i koliki je intenzitet tih treninga. Važno je da teretana ima široku ponudu kako biste mogli da pronađete baš ono što vama odgovara.

Individualni treninzi

Kako biste što pre ispunili svoje ciljeve i kako biste dobili telo o kakvom oduvek maštate, važno je da trener s kojim radite bude profesionalac. Najbolje je da posetite teretanu i upoznate se sa svojim potencijalnim trenerom. Ispričajte mu koje ciljeve želite da postignete i poslušajte njegov savet. Ukoliko teretana nudi besplatan probni trening, to će vam biti najbolji način da se uverite da li taj trener zaista poseduje dovoljno znanja.

 

Kako odabrati najbolju teretanu u bloku 63

– zaključak

Sada vam je sve malo jasnije, zar ne? Napravite check listu i proverite da li teretana u bloku 63 koju ste odabrali ispunjava sve vaše kriterijume. Neka vam naš vodič uvek bude pri ruci kada treba da donesete konačnu odluku.

Mi ćemo vam na kraju svakako reći da je najbolja teretana u bloku 63 naš fitness centar Arena No1, ali neka dela govore više od reči. Pozivamo vas da dođete na probni besplatni trening i da nas stavite na probu.

Pored teretane i grupnih i individualnih treninga, mi vam nudimo i naš wellness centar (masaža, sauna, đakuzi), tako da će vaš užitak biti potpun.

I dalje razmišljate koja je najbolja teretana u bloku 63?